Algemene verkoopvoorwaarden

IBedrijfsinformatie :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

BTW BE0668751256
Share capital : 1.000.000 EUR
Contact met ons opnemen

 1. Internet aanbod Maxi Tyre.
 2. Inschrijving.
 3. Onderwerp en gebruikerscontract.
 4. Strafmaatregels en uitsluiting
 5. Betalingsvoorwaarden.
 6. Annulering en levering.
 7. Prijzen

1 / Internet aanbod Maxi Tyre.

Maxi Tyre is een interface voor on-line bandenverkoop tussen bandenprofessionals, producenten, groothandelaars en zijn eigen stocks. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het verkoopcontract.

2/ Inschrijving.

 1. Het platform is uitsluitend gereserveerd voor bandenprofessionals.Om toegang te verkrijgen tot Maxi Tyre, dient de aanvrager te kunnen bewijzen dat hij een bedrijf bestuurt dat te maken heeft met bandenverkoop.
 2. De toegang tot het platform is gratis, zonder maandelijkse abonnementskosten.
 3. Een bevestigingsmail wordt toegezonden voor iedere gelukte of geweigerde inschrijving.

3/ Onderwerp en gebruikerscontract.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of nadelen voor gebruikers die veroorzaakt zijn door een systeemsdefect: platform niet toegankelijk door een stoornis van de server.

De gebruiker is geheel verantwoordelijk voor zijn identificatiecodes, gebruikersnaam en wachtwoord. AD TYRES INTERNATIONAL SLU neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor frauderisico als de gebruiker zelf de oorzaak is van verlies of diefstal van zijn connectiecodes.

De gebruiker verklaart zijn persoonlijke banknummer en bankkaartgegevens te communiceren.

De gebruiker is op de hoogte dat de prijzen op Maxi Tyre dagelijks kunnen veranderen volgens de marktprijzen. De gebruiker is verantwoordelijk voor de prijsschommeling in het geval van een offerte van banden waarvan de prijs omhoog of omlaag is gegaan, of als de band niet meer in voorraad is.

4/ Strafmaatregels en uitsluiting.

Definitieve uitsluiting tot het Maxi Tyre platform kan plaatsvinden voor de volgende redenen :

 • Het aanbieden van diensten door groothandelaars of producenten aan klanten die in contact getreden zijn via de Maxi Tyre interface.
 • Een betalingsincident dat niet binnen 14 dagen is geregulariseerd.
 • Overdracht van account naar een andere gebruiker zonder voorafgaand akkoord.
 • Deloyale concurrentie aan Maxi Tyre. Dat wil zeggen het aanbieden van diensten of producten aan klanten die door Maxi Tyre met u in contact gebracht zijn.

5/ Betalingsvoorwaarden.

 • Bankkaart in een termijn van 1 dag.
 • Automatische incasso in een termijn van 7 dagen.

Betaling met creditcard:

De verkoper accepteert alleen betalingen met creditcards van Visa, Mastercard of Maestro.

Veilige online betaling met creditcard wordt gedaan door een betalingsprovider.

Alle fasen van betaling per creditcard zijn onderworpen aan het betalingssysteem HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT, dat volledig is gecodeerd en beschermd. Het gebruikte protocol is SSL gekoppeld aan banking banking (3D beveiligd protocol).

Dit betekent dat de informatie met betrekking tot de bestelling en het nummer van de creditcard niet vrij op internet circuleren. Het creditcardnummer wordt niet afgedrukt op papier, factuur, factuur of andere lijst.

Verkoper is niet op de hoogte van kaartnummers. HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT bewaart de kaartnummers niet na het verzenden van de betalingstransactie naar de bank van de handelaar. Niemand heeft dus toegang, hetzij op een geautomatiseerde manier of in een gedrukte vorm, tot de details van de creditcards van de kopers. Het risico dat zijn creditcardnummer wordt gehackt tijdens een aankoop op de websites van de verkoper met HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT is bijna nul.

Professionals kunnen ook het GoCardless automatische debitatiesysteem (gocardless.com) gebruiken dat door de verkoper is gekozen. Dit systeem is volledig gecodeerd.

De Klant erkent en aanvaardt zonder voorbehoud dat de aansprakelijkheid van de Verkoper niet kan worden aangegaan op basis van een inbreuk op de beveiliging van de bovengenoemde betalingssystemen, die uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van hun aanbieder vallen.

Bij betaling per creditcard wordt de transactie onmiddellijk gedebiteerd van de betaling door de klant. De verplichting om te betalen met een kaart is onherroepelijk. Door zijn bankgegevens te verstrekken op het moment van de verkoop, machtigt de klant de verkoper om zijn kaart te debiteren voor het bedrag dat overeenkomt met de aangegeven prijs. De klant bevestigt dat hij de wettelijke eigenaar is van de te debiteren kaart en dat hij wettelijk gerechtigd is deze te gebruiken. In geval van fout of onmogelijkheid om de kaart te debiteren, wordt de bestelling onmiddellijk geannuleerd.

De activiteiten met betrekking tot de verkoop op afstand worden gehouden door AD TYRES INTERNATIONAL EU gevestigd Level 3 Suite No. 2407, Tower Business Centre, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - registratienummer van de onderneming OC 1277.

6/ Annulering en levering.

 • De gebruiker beschikt tot 14 dagen annuleringsrecht. Hij dient een klacht in te dienen via de ticket interface, toegankelijk via zijn privé account.
 • In het geval van annulering binnen dit termijn, betaalt de gebruiker de terugzendkosten als AD TYRES INTERNATIONAL SLU niet verantwoordelijk is voor de annulering.
 • De gebruiker dient het leveringsadres dat hij opgegeven heeft te controleren. Als de levering niet op dit adres kan plaatsvinden, trekt AD TYRES INTERNATIONAL SLU de retourkosten af van de terugbetaling.
 • De gebruiker is verantwoordelijk voor de contrôle van de geleverde artikelen. Als de gebruiker geen enkele beschadiging of afwijking opmerkt tijdens de levering wordt de levering beschouwd als overeenkomend met de bestelling en in uitstekende staat.

7/ Prijs.

 • De inkoopprijs van Maxi tyre wordt constant actueel gehouden.
 • Maxi Tyre toont de prijzen van de websites van de e-commerce en kan niet aansprakelijk gesteld worden in het geval van een actualiseringsfout of -vergissing.
 • De priis is inclusief verzendingskosten vanaf twee stuks.

8/ Toepasselijk Recht

Deze algemene voorwaarden en de contractuele betrekkingen tussen AD TYRES INTERNATIONAL SLU en de afnemer onder de Andorra wet vallen. In geval van twistpunt exclusieve bevoegdheid is aan de bevoegde rechtbanken gegeven.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU verplicht zich aan een minnelijke schikking te vinden vóór een rechtsvordering te beginnen.